Casa noua, moderna cu design atractiv situata in Livada


179900 €

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7Zonă

LIVADA,   jud. ARAD

Suprafață teren

600 mp

Suprafață utilă

126 mp

An construcție

2023

Camere

3

Preț

179900 €


Descrierea

Golden Real Estate vă prezintă spre vânzare o casă nouă, situată în Livada, construcție 2023 cu un design atractiv, pe un singur nivel și foarte bine compartimentată.

Construcția este din cărămidă Porotherm, cu o izolație exterioară de 10 cm iar la partea superioară, peste placa din beton este prevăzută o izolație din polistiren extrudat cu o grosime de 10 cm, și membrana Sika specifică pentru acest tip de acoperiș cu o suplimentare de izolație interioară de 15 cm, vată minerală aplicată pe tavan.

Geamurile sunt din termopan calitativ, tripan cu protectie solară, prevăzute cu glafuri din marmură atât la interior cât și la exterior.

Instalația și aparatajul electric sunt marca Gewiss.

Încalzirea se face prin centrală termică, pe gaz cu încalzire în pardosea.

Proprietatea este racordată la utilități: gaz, curent, apă și fosă septică ecologică, cu o capacitate de 2000 L. 

Compartimentarea interioara a proprietatii este foarte practica si utila: Intrarea principala ne conduce in partea stanga spre un living foarte luminos, cu iesire spre terasa exterioara a casei si de asemenea in bucataria separata a casei care este mare si prevazuta cu spatiu pentru luat masa. In partea din fata intrarii regasim un dressing, o baie de serviciu prevazuta cu cabina de dus si baia principala prevazuta cu cada, ambele fiind complet mobilate. In partea dreapta regasim cele 3 dormitoare, toate decomandate. 

Proprietatea se deosebeste prin finisaje de calitate, atat cele exterioare cat si cele interioare, usile interioare, gresia/parchetul de inalta calitate si mobilierul specific si calitativ pentru spatiile sanitare. 

 
Proprietatea detine o suprafata totala de teren de aproximativ 600 mp, cu o suprafata construita de 158 mp si o suprafata utilă de 126 mp. 

 
Pret: 179.900 euro, usor negociabil.

Agent Golden Real Estate.
 

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies / Politica de Confidentialitate / Termeni si Conditii.