Casa moderna cu 4 camere, 597 mp teren, Vladimirescu


115000 €

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9Zonă

VLADIMIRESCU,   jud. ARAD

Preț

115000 €


Descrierea

Golden Real Estate vă propune spre vânzare o casă nouă cu 4 camere, poziționată într-o zonă rezidențială din localitatea Vladimirescu, cu un teren de 597 mp, o suprafață construită de 190 mp, utilă de 160 mp și front stradal de 18.5 ml.

Casa este construită pe un singur nivel și se compune dintr-un hol larg care face accesul în livingul spațios, o bucătărie open space, trei dormitoare luminoase care sunt deservite de două băi și o cameră tehnică (pentru centrala termică).

De asemenea, atât în partea din față, cât și în cea din spate sunt finalizate terase spațioase.

Imobilul este construit din materiale de bună calitate, respectiv geamuri și uși Veka, zidărie din BCA, exteriorul casei este izolat cu termosistem de 10 cm și finisat cu vopsea structurată de înaltă calitate, iar acoperișul casei este din țiglă Bramac gri antracit.

La acest moment, interiorul locuinței este la alb, încălzire în pardoseală, instalațiile sanitară și electrică sunt finalizare, urmând să fie montată gresia, faianța și parchetul, iar ulterior obiectele sanitare.

Imobilul este împrejmuit cu gard de fier forjat, beneficiază de curent monofazic, apă curentă și fântână forată pentru sistemul de irigații, urmând ca la anul să fie introdusă și rețeaua de gaz.

Totodată, accesul din stradă se face pe un drum asfaltat, iar cartierul este liniștit, în imediata apropiere aflându-se grădinița, școala, biserica, marketuri și alte puncte de interes. Accesul în cartier se poate face atât prin sensul giratoriu Via Carmina (biserica Harvest), cât și prin intersecția din centrul comunei.

 

Preț: 115.000 euro, negociabil.

Agent exclusiv Golden Real Estate.

 

Pentru acest imobil se plătește comision la cumpărare, compania noastră obligându-se să prezinte oferta dumneavoastră de preț, să vă asigure consultanță și asitență până la finalizarea tranzacției și să se ocupe de actele necesare pentru accesarea unui credit ipotecar și pentru notar.

 
 

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies / Politica de Confidentialitate / Termeni si Conditii.