Pensiune, restaurant si sala de evenimente in Lipova, Arad

Lipova, Vest
500.000€ + TVA
 • ID:P12280
 • Nr. camere:14
 • S. utila:1000.00 mp
 • S. construita:1390.00 mp
 • S. curte:5880.00 mp
 • Nr. bai:16
 • Terase:1
 • Nr. parcari:2568
 • Nr. garaje:2
 • An constructie:2005
 • Structura rezistenta:Beton
 • Regim inaltime:P+M
ID P12280

Golden Real Estate Lipova vă propune spre vânzare o pensiune cu restaurant și salā de evenimente cu parcare trafic greu, situată pe DN 7 (European 68) în localitatea Lipova, județul Arad. Aceste construcții sunt amplasate pe o suprafață totalā de teren intravilan de 5880 mp și sunt dispuse dupā cum urmează: pensiunea propriu zisă cu recepție și sală de conferințe la parter, iar la etaj 14 camere din care șapte twin, trei triple și patru camere cu paturi matrimoniale, fiecare cu baie proprie.

Lângă această pensiune este o terasā generoasā, de unde se intră în restaurantul propriu zis, care are o sală mare cu capacitate de primire de 100 de locuri, cu bar și cameră frigo. Tot de pe terasă se face accesul și în sala de evenimente cu o capacitate de primire de 150/200 persoane, cu bar și cameră frigo. De asemenea în același corp de clădire mai există o carmangerie, o cameră frigo și o magazie. Sub aceste construcții în imediata apropiere se mai găsește o anexă cu toaletă și grup sanitar cu dușuri pentru deservirea clienților staționați în parcare, o cameră tehnică cu centrală pe peleți și locul de depozitare a acestora, un atelier cu unelte pentru reparații curente.

Toate aceste construcții sunt racordate la rețeaua de curent mono și trifazat, apā de la rețeaua publicā și sistem de canalizare propriu cu pristere. Camerele sunt dotate fiecare cu mobilier, instalații de climatizare, frigidere, televizoare și baie proprie cu cabine de duș, gresie faianță și parchet laminat.

Atât restaurantul cât și sala de evenimente sunt dotate și utilate conform normelor europene Dsp, Dsv, avize necesare pompieri etc., fiecare cu bar propriu, gresie, faianță, iar bucătăriile sunt complet utilate cu aparatură profesională din inox respectiv, grill-uri, plite, cuptoare, cuptor convectomat profesional, frigidere, și tot aici mai există o încăpere unde se află o mașină de spălat vase profesională.

Ca anexă mai regăsim și o spălătorie profesională pentru textile (lenjerie, fețe de masă, perdele etc.) care deservește atât pensiunea cât și restaurantul.

Construcțiile au fost finalizate în anul 2005, din BCA și cărămidā, acoperiș cu țiglă metalică, la exterior termoizolație cu poliestiren de 5 cm, uși și geamuri din termopan pe exterior iar la camere pe interior uși Mdf, instalații de climatizare în toate încāperile, încălzire cu centralā pe peleți cu calorifere de oțel care încālzesc toate încāperile iar în restaurant și sala de evenimente cu mobilier complet, mese și scaune.

Toate aceste construcții totalizează o suprafață construită pe 2 niveluri de 1390 mp. Parcarea este betonată și are o suprafațā totală de 2568 mp.

Acest complex poate fi pus în scurt timp în circuitul horeca, toate utilitățile și dotările fiind funcționale sau construcțiile pot fi regândite pentru o altă utilitate publicā dupā dorința clientului cumpărător ținând cont de amplasamentul acestui complex la baza dealului cu un view panoramic.

Preț de 500.000 euro + TVA, negociabil.

Agent exclusive Golden Real Estate.

Citeste mai mult
Curent
Apa
Fosa septica
Curent trifazic
CATV
Telefon
Acces internet
Centrala proprie
Aer conditionat
Izolatie Exterior
Vopsea lavabila
Faianta
Parchet
Gresie
Ferestre PVC
Ferestre Termopan
Lampi
Spoturi
Exterior cladire
Lumina naturala
Apometre
Acoperis
Curte
Gradina
Daniela Tutudan
0371 546 700
Esti interesat de aceasta proprietate ?