Casa la rosu P+M in noul cartier din Alunis, 500 mp teren


27500 €

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4Zonă

ALUNIS,   jud. ARAD

Suprafață teren

500 mp

Suprafață utilă

90 mp

An construcție

2000

Camere

3

Preț

27500 €


Descrierea

Golden Real Estate vă propune spre vânzare o casă cu parter și mansardă, poziționată într-un cartier nou de case din localitatea Aluniș, la 12 km de municipiul Arad.

Imobilul are o amprentă la sol de 57 mp, este dispus pe două niveluri și se compune astfel:

Parterul are două uși principale de acces, o ușă în partea frontală și o ușă care face accesul spre terasa din spatele imobilului, orientată spre grădină, un hol larg din care se intră în cele două camere, o bucătărie și o baie mare.

La mansardă există un open space de 57 mp care poate fi împărțit după bunul plac. Conform proiectului, mansarda este prevăzută cu două dormitoare, o baie și un hol cu casa scării.

Suprafața terenului aflat în folosință pe durata existenței construcției este de 500 mp, suprafața construită este de 114 mp, iar cea utilă de 90 mp.

Ca utilități, proprietatea beneficiază de apa curentă, care este trasă atât în curte, cât și în casă, prister, canalizare stradală și curent trifazic.

Imobilul este construit integral din BCA, geamurile și ușile din interior și exterior sunt noi din termopan (de culoare albă), branșamentele de apă, curent și canalizare sunt în interior, la parterul locuinței și urmează să fie dirijate în încăperi de către noul proprietar în funcție de necesități.

                       

Preț: 27.500 euro, negociabil.

COMISION 0%

Agent exclusiv Golden Real Estate Lipova.

 
 

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies / Politica de Confidentialitate / Termeni si Conditii.