Vila individuala in cartierul rezidential Dumbrava Noua - Aradul Nou


190000 €

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7Zonă

ARADUL NOU,  ARAD,   jud. ARAD

Suprafață teren

420 mp

Suprafață utilă

120 mp

An construcție

2023

Camere

5

Preț

190000 €


Descrierea

Dumbrava Nouă este un ansamblu rezidențial nou, cu un design arhitectural elegant si funcțional, conceput pentru a oferi un stil de viață confortabil și modern.
Construite în stil original și minimalist, proprietățile se ridică la cele mai înalte standarde în materie de dotări și materiale de construcție folosite.

Vilele individuale au suprafață utilă de 120 mp, te teren de aproximativ 420 mp.
Accesul se face printr-o, apoi prin holul se ajunge în livingul generos al proprietății, prevăzut cu un spațiu pentru dining alăturat bucătăriei.

Bucătăria are un acces deschis spre terasa generoasă din spatele casei, livingul oferind de asemenea ieșire directă in curtea din spate.

La parter mai regăsim o baie dotată cu cabină de duș și o încăpere cu o suprafață utilă de aproximativ 10 m2, care poate deservi în funcție de necesități fie un birou, un dormitor sau un dressing.

Etajul superior este destinat exclusiv familiei și gândit ca fiind un spațiu privat, intim, total decomandat. Acesta găzduiește un dormitor matrimonial cu baie proprie dotată cu cadă precum și un balcon generos care se întinde atât in partea din fața casei cat și in lateralul acesteia.

Tot la etaj mai există două dormitoare, dintre care unul de asemenea cu balcon, un dressing și o altă baie care deservește cele două dormitoare.

Proprietatea deține toate utilitățile, respectiv: gaz, curent, apă și canalizare.

Construcția datează din anul 2023 fiind din căramidă Porotherm prevăzută cu o izolație de 10 cm și vopsea lavabilă de înaltă calitate, special concepută pentru finisajele exterioare, astfel incat să fie rezistentă la intemperii și la variațiile de temperatură.

Incălzirea acestei proprietăți se face cu gaz, având instalație de încălzire prin pardosea cu sistem separat pentru fiecare nivel.
Geamurile sunt termopan calitativ, iar ușile, gresia, parchetul sunt de înaltă calitate.

Vă invităm să pășiți alături de noi la o vizionare a acestei proprietăți pe care în curând o veți numi ”Acasă”.

Preț: 190 000 euro
 

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies / Politica de Confidentialitate / Termeni si Conditii.