Casa noua, la cheie, cartier Micalaca


155000 €

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6Zonă

MICALACA,  ARAD,   jud. ARAD

Suprafață teren

250 mp

Suprafață utilă

160 mp

An construcție

2022

Camere

5

Preț

155000 €


Descrierea

Golden Real Estate vă propune spre vânzare o casă tip duplex. Aceasta poate fi vândută imediat cu nivelul de finisaje „la gri” pe interior iar prețul acesteia in acest caz este de 155.000 euro ușor negociabil.

Daca însă, o doriți la cheie, prețul acesteia pornește de la suma de 175.000 de euro, ușor negociabil.

Proprietatea este situată în unul din cele mai îndrăgite cartiere ale Aradului, cartierul Micălaca.
Aceasta se deosebește prin construcția elegantă, minimalistă și de bun gust, construcție nouă, ridicată în anul 2023 cu o suprafață utilă de aproximativ 160 mp pe o suprafață totală de teren de 230 mp. Este o construcție din cărămidă Porotherm cu o izolație de 10 cm la exterior și finisată cu vopsea structurată de calitate. Acoperișul este din țiglă, sub el aflându-se podul care este izolat si oferă un spațiu generos pentru depozitare. Jgheaburile colectoare ale apei pluviale sunt din metal.

În ceea ce privește compartimentarea interioară, regăsim un hol care ne întâmpină la intrare si ne conduce în partea dreaptă la prima încăpere unde este prevăzută bucătăria, cu vedere spre intrarea în curte, cu geam mare pentru aerisire și loc de luat masa.

Înaintăm pe hol, iar pe partea dreaptă se regăsește baia de la parter, dotată cu cabină de duș. Continuăm spre zona de living, foarte luminos, care dispune de ieșire către terasa amenajată în curtea din spatele casei.

Casa scării ne conduce la etajul superior, unde regăsim un hol generos destinat amenajării unui dresing, cu o baie cu cadă si 3 dormitoare, dintre care unul cu balcon oferind o minunată priveliște din fața casei.

În ceea ce privește amenajările, atât cele exterioare cât și cele interioare sunt de cea mai bună calitate: ușile sunt de la Portadoors, geamuri termopan Salamandre, instalația electrică Gewiss. Avantajul cumpărării in viitorul cel mai apropiat constă în posibilitatea de a vă alege finisajele interioare în materie de gresie ,faianță, parchet , în funcție de preferințele dumneavoastră și de bugetul alocat de către proprietar acestor finisaje.

Încălzirea se face prin pardosea cu centrală termică, având circuit separat pentru partea de parter și etaj.

Proprietatea se va preda la cheie, atât pe partea de interior cât si pe exterior, cu gard si tot ceea ce tine de de limitarea proprietății, exceptând amenajarea spațiului verde. De asemenea proprietatea va avea inclusiv un carport.
Termen maxim pentru predare: 4-6 luni de la vizionarea imobilului.

Preț: 155.000 euro, negociabil.
Agent Golden Real Estate.

  

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies / Politica de Confidentialitate / Termeni si Conditii.