Teren intravilan cu o suprafață de 662 mp, comuna Livada


34000 €

  • 1Zonă

LIVADA,   jud. ARAD

Suprafață totală

662 mp

Front stradal

15 ml

Preț

34000 €


Descrierea

Golden Real Estate vă propune spre vânzare un teren intravilan cu o suprafață totală de 662 mp si un front stradal de 15 ml, situat într-o zonă rezidențială de vile noi, pe o stradă principală în comuna Livada- Arad.
Parcela de teren este ideală pentru construcția unei case terenul fiind drept, suprafața generoasă permite inclusiv construcția a două vile cu un drum de servitute pentru cea de-a doua construcție, terenul fiind unul dreptunghiular. Utilitățile sunt situate în fața terenului.
Comuna Livada este situata foarte aproape de Arad, la o distanță de doar 8 km cu acces către oraș fie prin cartierul Micalaca, fie prin Grădiște.

Zona este în plină dezvoltare și localitatea prosperă de la o zi la alta. Daca va doriți o casă aproape de oraș, într-o zonă liniștită, locația este ideală.

Preț: 34.000 euro, ușor negociabil.
Agent Golden Real Estate.
 

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies / Politica de Confidentialitate / Termeni si Conditii.