Vila Verona, in cel mai nou ansamblu rezidential din Arad


140000 €

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4Zonă

GAI,  ARAD,   jud. ARAD

Suprafață teren

450 mp

Suprafață utilă

109.1 mp

An construcție

2022

Camere

4

Preț

140000 €


Descrierea

Descoperă vila Verona, o casă nouă spațioasă P+1E cu predare imediată, situată în cel mai nou ansamblu rezidențial privat din Arad, Finberg Residence.

Vila este construită din cărămidă tip Porotherm de 30 cm, are suprafața terenului de 450 mp, are suprafața construită 149 mp și suprafață utilă 109.1 mp și este compusă din: hol, bucătărie, cămară alimente, living, două băi și 3 dormitoare la etaj.

Vila se predă cu branșamente complete utilități, pereți zugrăviți cu glet și lavabil, gresie în baie, parchet laminat, prize și întrerupătoare, izolație exterioară cu polistiren de 10 cm, geamuri Rehau și încălzire prin pardoseală cu centrală proprie pe gaz.

Găsești ansamblul Finberg în cartierul Gai, într-o zonă verde cu natură și liniște în vecinătate cu mănăstirea din cartier și canalul Ier. Proiectul este compus din 32 de unități locative, din care sunt predate 7 locuințe, cu acces securizat, teren de sport, străzi asfaltate, iluminat stradal și toate utilitățile incluse.

 

Preț: 140.000 Euro.

Fine living@Finberg Residence
 

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies / Politica de Confidentialitate / Termeni si Conditii.