Apartament 2 camere, zona Vlaicu – Lebada, decomandat, centrala proprie


63500 €

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4Zonă

VLAICU,  ARAD,   jud. ARAD

Camere

2

Suprafață utilă

60 mp

Suprafață construită

81 mp

Etaj

4

Preț

63500 €


Descrierea

Golden Real Estate vă propune spre vânzare un apartament de 2 camere, situat în zona Vlaicu – Lebăda, la etajul 4, cu o suprafaţă de 81 mp.

Apartamentul este decomandat și se compune din sufragerie, dormitor, o bucătărie spaţioasă cu loc pentru servirea mesei, baie mare cu vană şi geam, un hol mare, debara, cămară pentru alimente şi două balcoane închise. 

Ca amenajări, dispune de centrală proprie pe gaz, ţevi de cupru şi calorifere noi, gresie şi faianţă, parchet laminat, pereţi zugrăviţi cu glet şi lavabil.

Imobilul este situat într-o zonă foarte bună, liniştită, având în apropiere magazine Kaufland, Lidl, mijloace de transport în comun, şcoli etc.

Preţ: 63.500 euro, negociabil.

Agent exclusiv Golden Real Estate.

 

Pentru acest imobil se plăteşte comision la cumpărare, compania noastră obligandu-se să prezinze oferta dumneavoastră de preţ, să vă asigure consultanţă şi asistenţă până la finalizarea tranzacţiei, să se ocupe de actele necesare pentru pentru notar.
 

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies / Politica de Confidentialitate / Termeni si Conditii.