Duplex Sanandrei, teren 320 mp


95000 €

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6Zonă

SÂNANDREI,   jud. TIMIS

Suprafață teren

320 mp

Suprafață utilă

88 mp

An construcție

2023

Camere

3

Preț

95000 €


Descrierea

Golden Real Estate vă propune spre achiziție o proprietate cu un potențial extraordinar de tip  duplex  în stadiu de construcție Sanandrei, Timiș.

Locuință este compusă astfel: parter cu hol de acces, o bucătărie închisă și un living. Holul de acces este spațios și permite accesul facil în interiorul duplexului.

Bucătăria închisă este un avantaj pentru gospodinele care doresc să-și desfășoare activitățile în bucătărie fără a fi deranjate de restul casei. Livingul generos de 28 mp oferă mult spațiu pentru relaxare și socializare și este luminat în mod natural pe toată durata zilei, ceea ce poate crea o atmosferă plăcută și luminoasă în interior.

Mansarda este compusă din două dormitoare spațioase și o baie. Dormitoarele generoase oferă suficient spațiu pentru mobilier și depozitare, precum și pentru a crea un mediu confortabil pentru odihnă și relaxare. Baia de la mansardă este prevăzută cu o cadă și beneficiază de un spațiu mai generos, ceea ce poate fi un plus pentru confortul și relaxarea cumpărătorului.

Proprietatea dispune și de o terasă în curtea din spate, ceea ce oferă un spațiu suplimentar pentru activități în aer liber, relaxare sau petrecerea timpului cu familia și prietenii într-un mediu privat.

Terenul total pentru duplex este de 320 mp, fiecare locuință rămânând cu o curte cu o suprafață de aproximativ 75 mp curte.

Este important de menționat că aceste detalii menționate sunt discutabile și pot fi modificate în funcție de dorințele și preferințele cumpărătorului, precum și de stadiul lucrărilor. De exemplu, materialele și finisajele pot fi alese în funcție de preferințe personale și pot exista opțiuni pentru modificări structurale, cum ar fi rearanjarea camerelor sau adăugarea de caracteristici suplimentare.

Pentru mai multe detalii agenți Golden Real Estate va stau la dispoziție.

Preț: 95.000 euro.

Agent Golden Real Estate.
 

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies / Politica de Confidentialitate / Termeni si Conditii.