Vilă deosebită construcție 2022 in stil Mediteraneean, 4 dormitoare


218000 €

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6Zonă

VLADIMIRESCU,   jud. ARAD

Suprafață teren

525 mp

Suprafață utilă

165 mp

An construcție

2022

Camere

5

Preț

218000 €


Descrierea

Golden Real Estate vă propune spre achiziție o proprietate inedită, construcție 2022, pe un teren cu o suprafață totală de 525 mp, cu un front stradal de 21 ml si o adâncime a terenului de 25 ml.
Proprietatea se regăsește în Vladimirescu, la o distanță de doar 9 km de Arad într-o zonă foarte liniștită si retrasă. Tipul construcției este P+M, construcție nouă, anul 2022 din BCA, cu o izolație exterioară de 15 cm, cu centură din beton si acoperiș izolat cu spumă specială pentru izolație, acoperit cu țiglă Bramac de cea mai bună calitate. Exteriorul pereților este finalizat cu tencuială structurată de bună calitate, jgheaburile sunt personalizate, dintr-o bucată făcute la fața locului în funcție de construcție.

Suprafața construită este de 218 mp iar cea utilă de aproximativ 165 mp. Proprietatea deține toate utilitățile: racordată la sistemul de canalizare, apa, curent si gaze naturale. Proprietatea publică din fața casei urmează să fie asfaltată in cel mai scurt timp, procesul este deja început.
Compartimentarea proprietății este următoarea: la parter se intră într-un hol generos care găzduiește casa scării, in partea stângă este living-ul mare si luminos, open space cu zona de bucătărie si dining iar din bucătărie, se iese pe terasa acoperită din spatele casei spre curtea privată a proprietății. De asemenea în bucătărie este si o cămară de alimente care găzduiește si centrală termică a proprietății. Este o centrală nouă, prin condensare iar încălzirea imobilului se face în totalitate prin pardosea. în partea dreaptă a intrării se regăsesc două dormitoare decomandate care pot de asemenea deservi ca birou, dressing sau orice alt nivel de amenajare, în funcție de preferințe si necesități si în cele din urmă, baia de la parter.
La nivelul superior se regăsesc două dormitoare luminoase si o baie mare.

Proprietatea se vinde la cheie pe exterior si la gri pe interior.

Preț: 218.000 euro, negociabil.

Agent Golden Real Estate.
 

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies / Politica de Confidentialitate / Termeni si Conditii.