Casa/Vila CALYOPE P+E, 400 mp teren, Cartierul ATHENA, comision 0%


119000 €

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5Zonă

6 VANATORI,   jud. ARAD

Suprafață teren

400 mp

Suprafață utilă

120 mp

An construcție

2022

Camere

4

Preț

119000 €


Descrierea

Golden Real Estate vă propune spre vânzare casa „CALYOPE” cu teren geneos, în noul cartier rezidenţial ATHENA, cu cele mai reduse costuri de întreținere.

Locuința este construită pe o suprafață de circa 400 mp de teren, din care:
- suprafața construită la sol: 71 mp
- suprafața construită desfășurată: 142 mp
- carport acoperit: 25 mp

La parter, regăsim un living open space, bucătăria, o baie și o cameră tehnică. Din livingul luminos, avem acces direct la terasa care trimite în grădină, locul ideal unde putem petrece timpul cu familia și prietenii sau unde ne putem relaxa. Urcăm la etaj pe o scară spațioasă, unde regăsim 3 dormitoare și o baie. Dormitoarele sunt bine proporționate, decomandate, luminoase, oferind senzația de intimitate și căldură de care cu toții avem nevoie pentru a ne relaxa după o zi de muncă.

Casele sunt construite din cărămidă tip Porotherm, cu stâlpi de sustinere din beton. Proiectele de compartimentare interioară ale caselor se pot modifica ușor, pentru a răspunde pe deplin necesităților.
Exteriorul caselor este izolat cu polistiren de 10 cm și tencuit cu structurat alb.

Casa este independentă energetic având instalație cu panouri fotovoltaice ( mai puțin acumulatorii ) cu o putere de 3KW, care urmează a fi conectate la rețeaua națională.

Preţ: 119,000 euro (TVA inclus)
COMISION 0%
Agent Golden Real Estate
 

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies / Politica de Confidentialitate / Termeni si Conditii.