Casa/Vila HERA P+E, teren 400-700 mp, Cartierul Athena, comision 0%


129600 €

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8Zonă

6 VANATORI,   jud. ARAD

Suprafață teren

400 mp

An construcție

2022

Camere

4

Suprafață utilă

129 mp

Preț

129600 €


Descrierea

Golde Real Estate vă propune spre vânzare casa „HERA” cu teren generos, în noul cartier rezidenţial ATHENA, cu cele mai reduse costuri de întreținere.

Cu un design modern, casa Hera a fost gândită pentru familiile ce îşi doresc să îmbine spaţiul deschis cu intimitatea şi căldura unui cămin.

Construită pe o suprafață de teren ce poate varia, în funcţie de necesităţile clientului, între 400 şi 700 mp, din care:
- suprafaţa construită la sol: 75 mp
- suprafaţa construită desfăşurată: 147 mp.
- suprafaţa totală teren: 400 mp - 700 mp

La parter, se află livingul open space, încadrat de ferestrele mari cu geamuri termopan, bucătăria, o baie şi camera tehnică. Din living, se iese în terasa exterioară care trimite în gradină. Terenul generos oferă posibilitatea de a amenaja o curte în care să ne putem relaxa împreună cu familia sau prietenii. Urcăm la etaj pe o scară spaţioasă unde regăsim 3 dormitoare, o baie şi un dressing. Dormitoarele sunt bine proporţionate, decomandate, luminoase, oferind senzaţia de intimitate şi căldură de care cu toţii avem nevoie pentru a ne relaxa după o zi de muncă.

Casele sunt construite din cărămidă tip Porotherm, cu stâlpi de susţinere din beton. Proiectele de compartimentare interioară ale caselor se pot modifica uşor pentru a răspunde pe deplin necesităţilor clientului. Exteriorul caselor este izolat cu polistiren de 10 cm și tencuit cu structurat alb.

Casa este independentă energetic având instalație cu panouri fotovoltaice ( mai puțin acumulatorii ) cu o putere de 3KW, care urmează a fi conectate la rețeaua națională.

Preţuri începând de la 129,600 euro (TVA inclus)
COMISION 0%
Agent Golden Real Estate.
 

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies / Politica de Confidentialitate / Termeni si Conditii.