Vrei sa realizezi o tranzactie imobiliara fara drumuri si fara stres? Afla din articol prin ce servicii si beneficii realizam asta.

Pentru noi, o tranzacție fără drumuri și fără stres înseamnă ca tu, în calitate de proprietar, să nu fi nevoit să te deplasezi pentru vizionări, înseamnă ca noi să ne ocupăm de toate demersurile necesare tranzacției, astfel încât să te prezenți doar la notar pentru semnarea vânzării.

Iată ce spune clientul nostru, Paul Apostol, într-o recenzie postată pe Google:

Mulțumesc echipei de încredere Golden Real Estate! Apreciez toată grija pe care ne-o purtați, tranzacțiile cu voi pot fi asociate cu relaxarea atunci când iți citești cartea preferată, o plăcere! Atât la achiziții, cât și la administrare, vă recomand nu doar azi, ci de mulți ani de când ne serviți și ne sunteți alături și nu mă îndoiesc că viitorul îmi va rezerva aceeași plăcută atitudine din partea voastră @Ionel Rășinar și echipa! Felicitări, le meritați din plin!

Iată cum realizăm o tranzacție fără drumuri și fără stres și ce îți oferim în cadrul unei colaborări:

  • Zero drumuri pentru încheierea tranzacției, noi ne ocupăm de tot, trebuie să vii doar la notar
  • Un marketing solid care include imagini profesionale realizate cu fotograf profesionist, clip video, după caz, cu dronă și până la 13 surse de clienți cumpărători
  • Gestionarea Cererilor de către departamentele de Relații clienți și Marketing
  • Evaluarea proprietății prin intermediul unei analize comparative de piață 
  • Cheia în siguranță la agenție pentru a nu vă deplasa la vizionări
  • Negociere simplă și transparentă cu ofertă de cumpărare în scris
  • Consiliere și asistență juridică pentru rezolvarea eventualelor probleme de natură juridică
  • Promovare plătită PRO pe site-urile de imobiliare pe perioada contractuală
  • Promovare plătită pe Google
  • Promovare plătită pe rețelele de socializare
  • Radiere de la Taxe și impozite.

Iată ce spune clientul Andrei Amarghioalei despre noi într-o altă recenzie pe Google:

 

Profesionalism, competență, seriozitate, amabilitate, promptitudine… și lista ar putea continua. E o bucurie să întââlnești astfel de oameni cu care într-adevăr stabilești și o relație de sinceră prietenie. Cauți să cumperi, să închiriezi sau să vinzi un imobil? Agenția Golden sunt cei mai de încredere parteneri! Un sprijin autorizat și foarte bine informat, care te ajută să-ți rezolvi problema fără stres!

 

Suntem agenția Golden și aceasta este misiunea noastră: Să vă oferim o tranzacție imobiliară fără drumuri și fără stres. Atunci când am deschis această companie, ne-am dorit să redefinim serviciile imobiliare, dar nu din punct de vedere al ofertei de servicii, ci din punct de vedere al relației cu clientul și al angajamentului nostru. 

Vrem să ne îndeplinim misiunea fără să facem compromis de la valorile Grijă, Onestitate, Legalitate, Dedicare, Educație și Networking.
Nu facem compromis de la a avea Grijă pentru clienți chiar dacă va trebui să–i asistăm peste tot.

Nu facem compromis de la Onestitate și vom spune tot timpul adevărul, chiar dacă vom avea de pierdut.

În urma noastră trebuie să câștige clienții, noi și statul. De aceea nu facem compromis de la Legalitate.

Nu facem compromis de la Dedicare și vom persevera în acțiunile noastre, chiar dacă vom fi nevoiți să îndurăm zeci de refuzuri.

Nu facem compromis de la Educație, chiar dacă vom fi nevoiți să certăm colegii care nu citesc. De aceea premiem an de an elevii cu nota 10 la Bac.

Relațiile cu cei din jur sunt importante pentru noi și nu facem compromis de la Networking, chiar dacă va trebui să oferim consiliere gratuită.

 

Dacă vrei și tu o tranzacție fără drumuri și fără stres sau ai nevoie de consiliere, contactează-ne la numărul de telefon și programează o întâlnire cu noi.