Spatiu de productie, fosta balastiera, Conop, 9100 mp


63000 €

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4Zonă

CONOP,   jud. ARAD

Suprafață totală

9100 mp

Front stradal

120 ml

Preț

63000 €


Descrierea

Golden Real Estate vă propune spre vânzare un spațiu de producție, fostă balastieră, în comuna Conop, situată la intrarea în localitate, între DN7 și gara CFR.

Terenul intravilan pe care este amplasat are o suprafață de 9100 mp și dispune de acces auto la DN7 și la rampa CFR, astfel încât poate avea destinații multiple ca: organizare de șantier, rampă de încărcare CFR, stație de sortare, spațiu de producție, depozit de material lemnos sau depozit de materiale de construcții. 

Pe această suprafață se află o construcție din cărămidă P+M, renovată parțial, cu uși și geamuri termopan, care a avut inițial ca destinație birouri și o cameră cu bucătărie. Lângă această clădire mai există un atelier mecanic cu o suprafață de 120 mp, construcție metalică. Ambele construcții au branșament.

Tot aici se află și o clădire din cărămidă, cu pivniță, deasupra cărei există o cameră de depozitare, iar lângă ea se găsește o toaletă de femei/bărbați .

Frontul stradal este de 120 metri. Pe acest teren intravilan se poate emite certificat de urbanism atât pentru construcții civile cât și industriale, nefiind impuse niciun fel de interdicții.

 

Preț: 63.000 euro, negociabil.

COMISION 0%

Agent exclusiv Golden Real Estate Lipova.
 

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies / Politica de Confidentialitate / Termeni si Conditii.