Motel-restaurant cu parcare, 12.850 mp, pe DN 7, in localitatea Odvos


60000 €

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8Zonă

ODVOS,   jud. ARAD

Preț

60000 €


Descrierea

Golden Real Estate vă propune spre vânzare, comision 0% la cumpărare, Motelul-restaurant Km 43 situat pe DN 7, în localitatea Odvoș, județul Arad. Locația a funcționat cca. 20 de ani ca parcare auto și restaurant cu motel.

Parcarea cu suprafața totală de 12.850 mp se află în concesiune și are în componență 3 corpuri de clădire după cum urmează: 

 

- Motel-restaurant care are la parter o terasă mare acoperită, cu acces în restaurantul propriu zis unde găsim și o bucătărie spațioasă dotată parțial, un bar, un birou, un spațiu tehnic dotat cu o centrală pe lemne și toalete. La etajul acestui corp se află un hol care face accesul spre cele 12 dormitoare ale motelului, dotate cu băi; 

 

- Al doilea corp de clădire este un spațiu pentru o spălătorie auto din cărămidă cu 4 încăperi și un platou betonat; 

 

- Cel de-al treilea corp de clădire este un spațiu destinat unui atelier de vulcanizare care are în componență o cameră cu bucătărie și două terase. 

 

Motelul-restaurant este parțial renovat având tâmplărie de termopan, gresie și faianță și fără probleme la acoperiș. 

Suprafața construită a acestor clădiri este de circa 850 mp ,suprafața utilă fiind de 650 mp. Locația este branșată la curent trifazic, are foraj la mare adâncime și un sistem prister, încălzirea făcându-se cu un cazan de 55 kw combustibil solid.

De asemenea, în spatele Motelului-restaurant există o poiană împădurită astfel că locația este pretabilă și pentru alte activități de recreere ( tabără de copii, pensiune cu centru de echitație, azil de vâstnici etc.).

 

Preț: 60.000 euro, negociabil.

COMISION 0%

Agent exclusiv Golden Real Estate Lipova.

 
ANUNȚURI ASEMĂNĂTOARE


 

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies / Politica de Confidentialitate / Termeni si Conditii.