Casa cu teren de 750 mp, in cartierul rezidential Westfield


149000 €

  • 1
  • 2Zonă

VLAICU,  ARAD,   jud. ARAD

Suprafață teren

750 mp

Suprafață utilă

200 mp

An construcție

2013

Camere

7

Preț

149000 €


Descrierea

Golden Real Estate vă propune spre vânzare o casă de tip P+1, cu o suprafață construită desfășurată de 360 mp, situată într-un cartier liniștit de case, Westfield Arad, și construită în anul 2013. 

Imobilul are o compartimentare modernă, parterul locuinței găzduind un living spațios ce comunică cu zona de bucătărie, cu acces la o terasă acoperită, două dormitoare încăpătoare, unul dintre acestea având dressing și baie proprie, cameră tehnică. 

Etajul găzduiește trei dormitoare, o zonă mare de living și două încăperi care pot avea mai multe destinații, potrivit nevoilor cumpărătorului.

Casa este construită pe o fundație de beton, pereții sunt din cărămidă Porotherm, țiglă ceramică, exteriorul este izolat termic cu polistiren de 10 cm, locuința fiind racordată la rețeaua de apă, canalizare și energie electrică. 

Pentru alte detalii, apelați cu încredere numărul de telefon afișat. 

Preț: 149.000 euro, negociabil.                                                     

Agent exclusiv Golden Real Estate.

 
 

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies / Politica de Confidentialitate / Termeni si Conditii.