Duplex P+1+M, 7 camere, Ghiroda


163000 €

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7Zonă

GHIRODA,   jud. TIMIS

Suprafață teren

319 mp

Suprafață utilă

277 mp

An construcție

2022

Camere

7

Preț

163000 €


Descrierea

Golden Real Estate vă propune spre achiziție un duplex impresionant, situat într-o zonă liniștită din comuna Ghiroda, în apropierea magazinului Lidl. 

Proprietatea are multiple niveluri - parter, etaj și mansardă - și oferă un total de 7 camere, 5 băi și 3 terase generoase. Suprafața construită a duplexului este de 277 mp, iar terenul aferent are o suprafață de 319 mp.

Structura casei este detaliată astfel:

 Parterul:

Intrare principală, bucătărie închisă, living cu o suprafață de 23 mp, birou spațios de 15 mp care poate fi folosit ca spațiu de lucru sau pentru alte scopuri. Terasă generoasă de 17 mp, cu acces către grădină și zona de grill, oferind un spațiu ideal pentru petrecerea timpului în aer liber.

Etajul:

Dormitor1 cu o suprafață de 16 mp, însoțit de o baie de 4 mp.

Dormitor 2 cu o suprafață de 19 mp care are o baie de 5 mp.

Dormitor 3, dotat cu o baie proprie și un dressing, desfășurat pe o suprafață de 18 mp cu balcon de 6 mp.

Mansarda:

Dormitor matrimonial de 26 mp, echipat cu baie privată și acces la o terasă generoasă de 24 mp.

Un dormitor mai mic, de 13,21 mp și spațiu de depozitare. 

Exteriorul casei este finisat complet, în timp ce interiorul este în stadiul "la gri", ceea ce înseamnă că nu sunt aplicate finisaje finale, permițând viitorilor proprietari să personalizeze și să amenajeze spațiul conform preferințelor.

Proprietatea dispune de utilități complete și curent trifazat, care permite instalarea panourilor solare pentru eficiența energetică.

Pentru izolare termică și fonică, ferestrele au geamuri tripan și tâmplărie Salamander, iar glafurile sunt din aluminiu. Aceste detalii sugerează că s-a acordat o atenție deosebită calității construcției și eficienței energetice.

În ansamblu, această proprietate pare a fi potrivită pentru persoanele care apreciază spațiile generoase, confortul sporit și detalii de calitate într-o zonă liniștită și accesibilă.

Pentru mai multe detalii și vizionare, nu ezitați să ne contactați. 

 

Pret 163.000 euro/ neg

Agent Golden Real Estate 
 

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies / Politica de Confidentialitate / Termeni si Conditii.