Duplex Urseni - 4 dormitoare


165000 €

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4Zonă

URSENI,   jud. TIMIS

Suprafață teren

432 mp

Suprafață utilă

119.18 mp

An construcție

2023

Camere

5

Preț

165000 €


Descrierea

Golden Real Estate ofera spre vânzare duplex în Urseni în stadiul de construcție, acesta putând vi achiziționat din acest stadiu cu posibilitatea de a personaliza finisajele interioare.
Duplexul este construit cu o calitate superioară, ceea ce înseamnă că a fost folosită o muncă și materiale de înaltă calitate pentru a crea o proprietate durabilă și solidă.
Suprafața utilă a duplexului este de aproximativ 119.8 metri pătrați (120 metri pătrați), oferind suficient spațiu pentru o locuință confortabilă și generoasă.
Parter:
Livingul este prevazut tip open space cu bucatarie deschisa cu posibilitatea în acest stadiu al lucrărilor de a o inchide.
Birou sau dormitor: Parterul include un birou sau un dormitor, ceea ce adaugă flexibilitate în utilizarea spațiului în funcție de nevoi.
Baie de serviciu cu cabină de duș: Parterul dispune de o baie de serviciu cu cabină de duș, fiind foarte utilă pentru uz zilnic și pentru oaspeți.
Terasă generoasă: Livingul are acces direct în grădină printr-o terasă generoasă de 20 metri pătrați, oferind o zonă excelentă pentru relaxare și socializare în aer liber de unde și accesul la camera tehnica a proprietății.
Etaj:
3 dormitoare: Etajul oferă trei dormitoare, suficient pentru necesitățile unei familii sau a proprietarilor cu mai mulți membri.
Terasă comună acoperită: 2 dintre dormitoare împart o terasă acoperită de 20 metri pătrați, ceea ce oferă un spațiu confortabil în aer liber, indiferent de vreme.
Baie cu cadă: Etajul dispune de o baie cu cadă, adăugând opțiuni suplimentare pentru confortul în utilizarea facilităților de baie.
Dormitor matrimonial cu balcon, dressing și baie proprie dotată cu cabină de duș: Dormitorul matrimonial are facilități suplimentare, inclusiv un balcon pentru momente private în aer liber, un dressing pentru depozitare și o baie privată dotată cu cabină de duș pentru un nivel crescut de confort și comoditate.
Tâmplărie Salamander și geamuri tripan indică utilizarea unor elemente de înaltă calitate pentru ferestre și uși, ceea ce contribuie la izolare și eficiență energetică.
Sistem wideofon și telecomandă pentru accesul la poartă: Asigură securitate și control facil asupra accesului în proprietate.
Încălzirea proprietății se face prin integral prin pardoseala.
2 locuri de parcare deschise în curte: Oferă comoditate pentru proprietari și oaspeți.
Suprafață generoasă de teren de 432 mp permite amenajarea unei curți spațioase și a unui plan de peisagistică special, adăugând valoare și frumusețe proprietății.
În concluzie, acest duplex cu 5 camere pare a fi o proprietate atrăgătoare, cu facilități moderne și spații generoase, fiind potrivită pentru o familie sau pentru cei care apreciază luxul și confortul într-o locație convenabilă, aproape de viitorul Lidl și cu acces facil la facilități comerciale și de transport din zonă.
Pentru mai multe detalii și vizionare va rugam contactați Golden Real Estate.

Pret: 165.000 euro.

Agent Golden Real Estate Timisoara.
 

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies / Politica de Confidentialitate / Termeni si Conditii.