Teren total împrejmuit de gard, disponibil pentru chirie


1200 €

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4Zonă

CURTICI,   jud. ARAD

Suprafață totală

5060 mp

Front stradal

30 ml

Preț

1200 €


Descrierea

 

Golden Real Estate vă propune spre închiriere un teren generos cu o suprafață de 5.060 mp situat în localitatea Curtici, într-o zonă foarte bine poziționată dinspre Curtici spre drumul național care leagă Oradea de Arad, respectiv intersecția cu sens giratoriu cu drumul către Sântana.
Proprietatea generoasă, este total împrejmuită de gard, este pavată, are poartă pe șină din gratii metalice și curent electric cu stâlpi iluminatori pe toată lungimea terenului.
Beneficiază de asemenea de o mică încăpere ce ar putea deservi ca punct de control - intrare dotată cu curent electric.
Pe proprietate se regăsește de asemenea un puț forat pentru sursa de apă, o parcare generoasă in fața intrării, acces generos, direct din sosea si celelalte utilități la o distantă de 50 mp.

Proprietatea este foarte potrivită pentru a deservi o parcare de tiruri si diferite alte autovehicule, un depozit exterior fiind o suprafață generoasă, iluminată in totalitate si pavată.

Preț: 1200 Euro/lună.

Agent Golden Real Estate.Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies / Politica de Confidentialitate / Termeni si Conditii.