Duplex in cartierul rezidential Dumbrava Noua - Aradul Nou


165000 €

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10Zonă

ARADUL NOU,  ARAD,   jud. ARAD

Suprafață teren

400 mp

Suprafață utilă

120 mp

An construcție

2023

Camere

4

Preț

165000 €


Descrierea

Dumbrava Nouă este un ansamblu rezidențial nou, cu un design arhitectural elegant si funcțional, conceput pentru a oferi un stil de viață confortabil și modern, cu acces rapid la facilitățile urbane.
Construite în stil original și minimalist, proprietățile se ridică la cele mai înalte standarde în materie de dotări și materiale de construcție folosite.

Duplexul se desfășoară pe un teren cu o suprafață totală de 400 m2 și are o suprafață utilă de 120 m2.

Construcția este prevăzută cu intrarea principală pe partea laterală. Din terasă se intră într-un hol principal care ne ghidează în partea stângă spre bucătăria mare și luminoasă, prevazută cu loc de luat masa și cu acces spre terasa din fața casei.

Regăsim de asemenea camera tehnică, un spațiu generos pentru depozitare precum și baia de la parter, prevăzută cu cabină de duș.

În dreapta holului de la intrare avem un living generos cu o suprafață utilă de 24m2, foarte luminos, cu deschidere spre terasa din spatele casei și spre curtea interioară a proprietății.

Partea de etaj este destinată exclusiv familiei și gândită ca fiind un spațiu privat, intim, total decomandat.

Din holul care găzduiește și casa scării avem acces la 3 dormitoare generoase, dintre care două sunt prevăzute cu balcon, și alte două băi dotate cu cadă.

Proprietatea deține toate utilitățile, respectiv: gaz, curent, apă și canalizare.

Construcția datează din anul 2023 fiind din căramidă Porotherm prevăzută cu o izolație de 10 cm și vopsea lavabilă de înaltă calitate, special concepută pentru finisajele exterioare, astfel incat să fie rezistentă la intemperii și la variațiile de temperatură.

Incălzirea acestei proprietăți se face cu gaz, având instalație de încălzire prin pardosea cu sistem separat pentru fiecare nivel.
Geamurile sunt termopan calitativ, iar ușile, gresia, parchetul sunt de înaltă calitate.

Vă invităm să păsiți alături de noi la o vizionare a acestei proprietăți pe care în curând o veți numi ”Acasă”.

Preț: 165 000 euro
 

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies / Politica de Confidentialitate / Termeni si Conditii.