Spatiu de productie cu toate utilitatile, 1621 mp, zona centrala Nadlac


33800 €





  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5



Zonă

NADLAC,   jud. ARAD

Suprafață teren

1621 mp

Suprafață utilă

522 mp

An construcție

1975

Preț

33800 €


Descrierea

Golden Real Estate vă propune spre vânzare o proprietate situată central în localitatea Nădlac, care în trecut a avut ca utilitate fabrică de lactate. Spaţiu de producţie, ideal ca şi siloz pentru depozitarea cerealelor, sediu de logisticā pentru orice alt tip de mārfuri, sau se poate utiliza ca şi garaj ori service auto

Construcția este dispusă pe două niveluri P+E, are o fundație solidă de beton armat, pereți din zidărie de cărămidă, planșee de beton și are în componență  3 săli de dimensiuni generoase, la etaj existând doar zidurile de BCA (la acest nivel acoperișul este dezafectat).

Această construcție are o fundație solidă cu placă de beton atât la nivelul solului, cât și deasupra parterului, este racordat la rețeaua de curent trifazat, instalația electrică de curent fiind realizată pe cablaj de cupru, rețea de apă și canalizare, rețeaua de gaz racordată stradal cu circuitul instalației de gaz continuându-se în toate încăperile imobilului.  

Zidurile sunt tencuite, dar necesită reparații întrucât această clădire nu a mai fost folosită de aproape 10 ani, fiind necesare investiții atât la interior, cât și la exteriorul clădirii.

 

Construcția este edificată în anul 1975 și are o suprafață totală de 522 mp la parter, iar la etaj - 109 mp și un front stradal de 50 ml. Proprietatea are două extrase CF distincte cu o suprafață totală de 1621 mp, cu posibilitatea ca terenul pe care nu există construcții (dar este betonat) să se vândă individual.

Imobilul este pretabil ca hală sau linie de producție, service sau depozit sau se poate renova, recompartimenta și utiliza pentru tipul de proprietate care îl dorește noul proprietar.

Proprietatea este situată aproape de Primărie și celelalte instituții de interes ale orașului, strada și trotuarul sunt asfaltate și dispune de toate utilitățile existente la nivel local, respectiv rețea de apă canal, curent electric trifazat , rețea de gaz .


Preț: 33.800 euro, negociabil.

COMISION 0%

Agent exclusiv Golden Real Estate.




 

Acest site foloseşte cookies pentru a imbunatati experienta ta de navigare. Pentru mai multe detalii referitoare la cum folosim datele tale si la drepturile tale te invitam sa citesti: Politica de cookies / Politica de Confidentialitate / Termeni si Conditii.